Voordelen van de Airdouche

“Waterbesparende douchekoppen trof je vroeger alleen aan in (te) goedkope hotels. Particuliere badkamerbezitters schaften ze wel om de voordelen, aan maar lang bleven ze nooit hangen. Een douche moet tenslotte comfortabel genoeg zijn om een eventueel ochtendhumeur weg te spoelen.”

Dus daarom de Airdouche.

s856443315700542128_p1_i2_w640

 

De Airdouche heeft voor u als gebruiker zeer veel voordelen, hieronder lichten we deze kort uit.

 

  • Innovatief ontwerp

Door het innovatieve ontwerp is de Airdouche (bijna) overal toepasbaar. De Airdouche past nagenoeg op iedere douche en is ook bijna overal inzetbaar*.

 

  • Montage

De Airdouche is een  koppelstuk met ingebouwde venturi wat nagenoeg in iedere douche past. De Airdouche kan bijna niet fout gemonteerd worden.

 

  • 50% waterbesparing

Dankzij zijn revolutionaire ontwerp bespaart de Airdouche wel 50% water per douchebeurt, maar qua kracht levert hij totaal niet in. Dus met de Airdouche is waterbesparend douchen met een fijne krachtige straal wel mogelijk.

 

  • 30% energiebesparing

Door deze waterbesparing van wel 50% heeft u ook een energiebesparing tot wel 30%. Dit komt doordat de Airdouche veel minder water vraagt en er dus minder water verwarmd hoeft te worden. Dus ook besparing op de energierekening!

 

  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Legionella preventie

Door het gepatenteerde ontwerp van de Airdouche heeft deze een preventieve werking tegen legionella. De Airdouche zorgt ervoor dat er na gebruik  geen water achterblijft in de doucheslang waardoor de Legionella bacterie geen kans krijgt!

 

Kortom, wilt u genieten van een heerlijke krachtige douche en gebruik maken van bovenstaande voordelen.

 

Kom dan in actie en bestel nu!!

 

Deel ons op sociale media