OxiWaterJet Europe

Wie zijn wij?

OxiWaterJet Europe is exclusief de distributeur voor geheel Europa van deze geweldige uitvinding, de Airdouche. De Airdouche is een besparingselement voor tijdens de douche welke het waterverbruik reduceert tot wel 50% maar door zijn gepatenteerde technologie, de ervaring geeft van een douche op volle kracht. Met andere woorden, de Airdouche bespaart wel op water, niet op comfort.


Hoe is de Airdouche in Nederland terecht gekomen

In Oktober 2013 zijn de initiatiefnemers A.G.M.  Jansen door een zakenrelatie uit Australië geïntroduceerd aan Felton Industries. Felton Industries wilde zijn marktaandeel wereldwijd uitbreiden en was naarstig opzoek naar partijen welke de Europese markt zouden willen beïnvloeden met de Oxijet, in de Benelux verkocht als de Airdouche. Medio april 2014 heeft dit geresulteerd in een Europees contract  voor met name de West-Europese landen aan de initiatiefnemers en Felton Industries en is kort daarop de huidige bedrijfsstructuur van OxiWaterJet Europe neergezet en heeft men kort daarop een aanvang genomen om de markt in eerste aanleg voorzichtig te benaderen.

Naamgeving

Vanuit de naam Oxijet en haar focus op het beperken van het  waterverbruik bij het douchen is er gekozen voor de naam OxiWaterJet Europe als handelsnaam voor de  nieuwe onderneming, welke thans een besloten vennootschap is.

Het naamsinitiatief van de initiatiefnemers is door Felton Industries, Shower-Aeration Technologies(SAT),  over genomen om als basis te dienen voor geheel Europa. OxiWaterJet Europe BV heeft de exclusiviteit om de Oxijets in 12 landen van Europa op de markt brengen.

De initiatiefnemers richten zich echter in eerste instantie alleen op de BeNeLux, noord Duitsland en Spanje.

“BARTIMÉUS ZIET MOGELIJKHEDEN”

Bartiméus is de specialist voor slechtzienden en blinden.
Bartiméus verzorgt voor OxiWaterJet Europe de logistieke werkzaamheden zoals inpakken, blisteren en verzenden.
Dit wordt gedaan met grote zorgvuldigheid en tevredenheid.

Eigenaar/directeur OxiWaterJet Europe BV

Louck Jansen, eigenaar/directeur OxiWaterJet Europe BV

Deel ons op sociale media