Ontwikkeling

Ontwikkeling

Met de ontwikkeling van de Airdouche, ging men ervan uit dat dit product door iedereen, zowel man als vrouw, eenvoudig gemonteerd moest worden.

In 3 stappen plaatst men dit element tussen de douchekraan en doucheslang in zonder speciaal gereedschap en ook overal op past.

Dit resulteerde in een innovatief en simpel ontwerp wat geschikt is voor iedere douche installatie. (99%)
De Airdouche heeft het uiterlijk van een soort koppelstuk, deze word gemonteerd tussen uw bestaande (thermostaat)kraan en doucheslang in.

De Airdouche is zo ontworpen dat deze in 10 minuten gemonteerd kan zijn, zonder technische voorkennis, zonder speciaal gereedschap en ook niet geheel onbelangrijk, zonder tussenkomst van monteur.

Deel ons op sociale media

Over de auteur

Louck

In Oktober 2013 is Louck Jansen door een zakenrelatie uit Australië geïntroduceerd aan Felton Industries. Felton Industries wilde zijn marktaandeel wereldwijd uitbreiden en was naarstig opzoek naar partijen welke de Europese markt zouden willen beïnvloeden met de Oxijet. Medio april 2014 heeft dit geresulteerd in een Europees contract  voor met name de West-Europese landen aan de initiatiefnemers en Felton Industries en is kort daarop de huidige bedrijfsstructuur van OxiWaterJet Europe neergezet en heeft men kort daarop een aanvang genomen om de markt in eerste aanleg voorzichtig te benaderen. In de Benelux wordt de Oxijet verkocht en gepromoot onder de naam Airdouche.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.