Energie besparen …. dat zegt iedere fabrikant

Energie besparen …. dat zegt iedere fabrikant

Waar je tegenwoordig ook kijkt, iedere magazine die men openslaat, iedere media heeft tegenwoordig wel een artikel  over klimaat en energie.

Vaak gaan deze artikelen over kosten en besparen en de invloed op ons klimaat, echter worden deze vaak geschreven vanuit een commerciële inslag in de vorm van reclame van product of firma. En in deze artikelen word het product of de firma zo geprezen dat de consument hier bijna wel zaken mee moet doen … althans .. daar gaan de reclamemakers van uit.

Het ergste van deze vorm van reclame is, is dat de feiten en resultaten altijd eenzijdig zijn belicht en de testen plaatsvinden in de meest ideale omstandigheden.

Echter .. waar kom je deze ideale omstandigheid überhaupt tegen?     Nergens toch!

De ideale omstandigheid bestaat niet, althans niet in een normale omgeving omdat men altijd afhankelijk is van een veelal aan factoren.

 

De Oxijet is daarin tegen een eerlijk product!

De Oxijet verkoopt zich zelf als het ware door de goede berichten van de gebruikers, waarin de zin “de Oxijet maakt zijn belofte waar” vaak voorkomt. Dit geeft aan dat een goed product ook werkt zonder misleidende reclame. De Oxijet is een duurzaam product wat jarenlang meegaat en een grote besparing kan betekenen op uw energierekening.

Een geweldig product! Ik gebruik de Oxijet nu een half jaar. Ik kreeg laatst de jaarrekening van Vitens, voor het eerst krijgen we geld terug en het termijn bedrag gaat ook nog omlaag! Voor ons is het bewijs geleverd, de Oxijet werkt echt!!

Dit soort berichten ontvangen we dus regelmatig, en deze willen we met u gaan delen op onze blog pagina zodat we u ook kunnen overtuigen.

Deel ons op sociale media

Over de auteur

Louck

In Oktober 2013 is Louck Jansen door een zakenrelatie uit Australië geïntroduceerd aan Felton Industries. Felton Industries wilde zijn marktaandeel wereldwijd uitbreiden en was naarstig opzoek naar partijen welke de Europese markt zouden willen beïnvloeden met de Oxijet. Medio april 2014 heeft dit geresulteerd in een Europees contract  voor met name de West-Europese landen aan de initiatiefnemers en Felton Industries en is kort daarop de huidige bedrijfsstructuur van OxiWaterJet Europe neergezet en heeft men kort daarop een aanvang genomen om de markt in eerste aanleg voorzichtig te benaderen. In de Benelux wordt de Oxijet verkocht en gepromoot onder de naam Airdouche.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.