De Airdouche


De oplossing om besparend te douchen

Water is van oudsher een schaars product. In vele streken is het beperkt voorradig. Ook in Europa en zelfs in Nederland. Bij ons kost het veel energie om schoon drinkwater te produceren. Het is dus een uitdaging om enerzijds voldoende water voorradig te hebben en anderzijds er minder van te gebruiken. Dus zoeken we naar mogelijkheden voor waterbesparing. Tot nu te zijn dat vooral waterblokkers in de leidingen maar die hebben het nadeel dat ze naast het besparen van water ook de uitstroomkracht van de douche met meer dan 50% verminderen.


Oxijet

Dit los je op met de Airdouche.

De Airdouche heeft een waterbesparende werking maar levert door de toegepaste zogeheten Ventura-techniek niet aan kracht en daarmee aan de plezierige beleving van het douchen in. Kern van het verhaal is dat de Airdouche in een verder niet van blokkeringen voorzien douchesysteem voor 50% waterbesparing zorgt en voor 30% op de voor waterverwarmen benodigde energie per douchebeurt*. Met nog eens een groot bijkomend voordeel: de roze Airdouche  laat de doucheslang geheel leeglopen, wat Legionella bacterie werend is.

“Dit specifieke ontwerp vergroot de druk op de waterstraal en het volume van de douchebeurt, waardoor u comfortabel doucht zoals u gewend bent maar met een fikse besparing op water, energie en dus kosten!”

U weet: Een krachtige douche heeft naast een hygiënisch doel ook een vitaliserend effect. Een krachtige warme douche zorgt dat de poriën openen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en laat afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen. Een stevige warme douche kan helpen tegen spierpijn en stijfheid. Voor een optimaal effect is een wisseling van koud/warm het beste. Een krachtige wisseldouche werkt verfrissend en verkwikkend en verbetert de bloedcirculatie. Douchen is de meest eenvoudige vorm van hydrotherapie!

Airdouche – De oplossing om waterbesparend te douchen

De voordelen van de Airdouche op een rij:

  • Bespaart tot 50% op water*
  • Bespaart tot 30% op energie*
  • Geen kwaliteitverlies bij het douchen
  • Hydrotherapie bevorderend
  • Legionella werend
  • KIWA goedgekeurd
  • Milieuvriendelijk en Greenkey geaccordeerd

* Note: Deze besparingspercentages zijn alleen van toepassing bij het douchen en alleen als het douchesysteem geen andere zogeheten ‘blokkers’ kent. Er mogen geen “eco blokkers” in de slang of in de douchekop aanwezig zijn.

Deel ons op sociale media