Ventura Techniek

Ventura Techniek

De Airdouche heeft een blokkerende werking maar levert door haar toegepaste Ventura techniek niet aan kracht en beleving in. Kern van het verhaal, de Airdouche is in een ongeblokte situatie 50% waterbesparend en 30% energie besparend per douche beurt. 

Dankzij de toegepaste Ventura Techniek wordt douchen een “bruisende” gebeurtenis. De Airdouche voegt namelijk lucht toe aan de waterstraal. Hierdoor krijgt het water een z.g. boost en verlaat het de douchekop onder druk waardoor de waterstraal altijd krachtig en comfortabel aanvoelt.

Een bijkomend voordeel van deze techniek is dat na iedere douchebeurt de doucheslang volledig leeg loopt waardoor er geen stilstaan water aanwezig is. Maar wanneer de Airdouche weer gebruikt wordt, schraapt deze als het ware de doucheslang en douchekop volledig schoon. Hierdoor heeft Legionella geen kans om zich te ontwikkelen.

Kortom, De Airdouche werkt ook legionella preventief.

Deel ons op sociale media

Over de auteur

Louck

In Oktober 2013 is Louck Jansen door een zakenrelatie uit Australië geïntroduceerd aan Felton Industries. Felton Industries wilde zijn marktaandeel wereldwijd uitbreiden en was naarstig opzoek naar partijen welke de Europese markt zouden willen beïnvloeden met de Oxijet. Medio april 2014 heeft dit geresulteerd in een Europees contract  voor met name de West-Europese landen aan de initiatiefnemers en Felton Industries en is kort daarop de huidige bedrijfsstructuur van OxiWaterJet Europe neergezet en heeft men kort daarop een aanvang genomen om de markt in eerste aanleg voorzichtig te benaderen. In de Benelux wordt de Oxijet verkocht en gepromoot onder de naam Airdouche.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.