Voorbeeld Berekening


 

Oxijet Splash

Hier staat een voorbeeld berekening !!

Oxijet Splash

Bestel nu ook uw eigen Oxijet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Water besparen terwijl u geniet van een heerlijke en krachtige douche.

Dit kan met de Airdouche

 

De vitaliserende werking van een krachtige douche  Een douche nemen heeft naast een hygiënisch doel ook een vitaliserend effect. Een krachtige warme douche zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan, het stimuleert de doorbloeding en zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen.

Een stevige warme douche kan helpen tegen spierpijn en stijfheid. Voor een optimaal effect is een wisseling van koud/warm het beste. Een krachtige wisseldouche werkt verfrissend en verkwikkend en verbetert de bloedcirculatie. Douchen is de meest eenvoudige vorm van hydrotherapie!
De Airdouche halveert de hoeveelheid water wat er uit de douchekop komt en zorgt er gelijk voor dat de waterstraal comfortabel en krachtig blijft aanvoelen door een gepatenteerd ontwerp.

Door de luchtinlaat aan de zijkant van de Airdouche, wordt er zuurstof toegevoegd aan het water waardoor er een z.g. jetstream ontstaat, hiermee kan men tot 50% waterbesparing behalen. Hierdoor zal de douche altijd comfortabel en krachtig zijn, dit in tegenstelling tot de meeste waterbesparende douchekoppen. Die verminderen ook de waterdruk waardoor douchen niet meer als plezierig wordt ervaren en men meer bezig is om “nat” te worden.

 

Download hier en bereken zelf hoeveel u kunt besparen en koop vandaag nog de Airdouche!

 

green key

 

 

 

Deel ons op sociale media